mandag den 22. november 2010

Interview Pauli

MUSIKNØRDEN FRA EVENTUDVALGET


Han smider benene op på bordet og kører hænderne henover sine lyse lokker (akkurat som i en shampoo reklame). OG’s islandske islæt har sat sig til rette sammen med Mikael Kjærsgaard og Julie Asmussen. Mange ved hvem Pauli er, da han op til flere gange har reklameret for musikcaféen sammen med Frederik Emil. De er begge to 2. n’ere.
Snakken imellem de tre musikfreaks går på eventudvalget, som bl.a. står for musikcaféen. Pauli er aktiv medlem og har en masse på hjerte: ”Eventudvalget er dannet af elevrådet for den almene elev”, starter han og tilføjer; ”Det vil sige, at den almindelige elev også kan melde sig til. Vi vil arrangere events i løbet af året. Ikke store ting, men sådan noget som biografture og kanoture”.
Det gamle musikudvalg er bygget under eventudvalget. Et udvalg, der vil bringe årgangene tættere på hinanden og kreere spændende events.

Pauli fortæller om musikcaféerne, at der er to fastlagte datoer. Der vil måske komme to mere i løbet af året, men det drejer sig om prioritering. Her kommer han ind på en biograftur i Odder Bio. En aften hvor man kan hygge sig i bioen med alle vennerne fra OG.

Torsteinsson håber, at folk med gode eventidéer vil bringe dem på banen. Man skal skrive et brev, fortælle om sig selv og sine idéer ligesom festudvalget. Den sidste opfordring går på, at man bør dukke op til musikcaféerne. Det er hyggeligt og smadder intimt, for i musikkens univers er der plads til alle; også os 1.g’ere.
Troels T. Sørensen 1.n

Ingen kommentarer:

Send en kommentar